Προφίλ


Η εταιρεία E & R Constructions από το 2003, σε συνέχεια της A & R constructions, ασχολείται με τη κατασκευή, ανακαίνιση και διαρρύθμιση κτιρίων. Όλα αυτά τα χρόνια τα έργα που έχει υλοποίησει η εταιρεία διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη, την προστασία του περιβάλλοντος και συνδυάζουν της ποιότητα κατασκευής με την σύγχρονη αισθητική.

Η συνέπεια, η ποιότητα και ο σεβασμός προς τον πελάτη, αποτέλεσε την μεγάλη επιτυχία της εταιρείας, με αποτέλεσμα την συνεχή μας ανοδική πορεία στα δύσκολα αυτά χρόνια του κλάδου μας. Η άριστη τεχνογνωσία του αντικείμενου, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε συνδυασμό με την άρτια δομημένη οργανωτική μας λειτουργία μας καθίστα από τους πιο εμπείρους και αξιόπιστους στον χώρο. Σήμερα, η εταιρεία συνεργάζεται με μια σειρά έμπειρων και άρτια καταρτισμένων συνεργειών έτσι ώστε η ποιότητα των κατασκευών μας να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

H E & R Constructions από την ημέρα της ίδρυση της έως και σήμερα έχει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων οι οποίες είναι:

  • Κατασκευές νέων κτιρίων
  • Αναστηλώσεις-αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων
  • Ανακαινίσεις-αλλαγή χρήσης τραπεζών, κτιρίων γραφείων και κατοικιών
  • Πολυτελείς κατοικίες
  • Εξοχικές κατοικίες
  • Ξενοδοχειακές μονάδες

Η εταιρεία δραστηριοποιείτε κυρίως στη Αττική όμως η ευελιξία της και το δίκτυο των συνεργατών της την κάνουν άμεσα ανταγωνίσιμη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο. Σε αυτό υπάρχουν ιδιώτες , φορείς του δημοσίου, ανώνυμες εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους εξής: ODEON Α.Ε. , Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε., INTERAMERICAN, METLIFE, AXA, OPENBET, ELECTROLUX, XEROX, κ.α.

Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχείς βελτίωση των παροχών της προς τους πελάτες της, η συνεχείς προσαρμογή στις νέες εξελίξεις που λαμβάνουν τόπο στην χωρά μας με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, την εξέλιξη του τομέα στην εξοικονόμηση ενέργειας και την τήρηση των κανόνων περιβαλλοντικής προστασίας.

2024 © enr.gr | All Rights Reserved | Developed by TotalWeb®